I 1897 åbner Domenico Giordano et konditori. Navnet “A. Giordano” stammer fra Domenicos kone Angela. Med tiden åbner Domenico også 2 butikker til salg af sine produkter.

Konditoriet specialiserer sig med tiden og fokuserer til sidst kun på chokoladen. Giordanos produktion modtager guldmedaljen i Torinos “Esposizione Internazionale” i 1911.

Domenico Giordano har ingen børn, og han vidste ikke, hvem der skulle drive det succesfulde firma videre efter ham. Derfor solgte han virksomheden i 1970. Faletti brødrene, Mario og Giuseppe, overtog firma og produktion sammen med deres koner, Laura og Luigina. Familien Faletti forsætter produktionen ifølge de gamle opskrifter og metoder, men søger også konstant at forbedre produkterne. Denne higen efter det perfekte fører til en sejr i 2014 med en guld- og en bronzemedalje i “International Chocolate Awards” semifinale.

Famiglia Faletti (fra venstre: Marco, Mario, Laura og Luigina)