Livet er for kort til at vælge mellem f.eks. vin eller chokolade. Hvis du kan lide begge (som mig), eller du kan lide vin, og din rejsepartner er mere til de søde sager, så har Pia Scharling en nyskabende, sammensyet, dejlig løsning til jer: Vin & Chokoladerejse til Piemonte!

Det særlige ved denne rejse er, at man kan opleve de klassiske besøg til Piemontes vinproducenter + to unikke besøg til Guido Gobino og A. Giordano chokoladeproducenter (dem som producerer den chokolade, I kan købe i Torino Chokolade webshop). En meget speciel “kombi” som også kan være meget attraktiv for par med forskellige smag 😉

A. Giordano - fremstilling af Alpelys chokolade

A. Giordano – fremstilling af Alpelys chokolade

Guido Gobino - pakning af gaveæsker Udvalgte Torino Chokolader

Guido Gobino – pakning af gaveæsker Udvalgte Torino Chokolader

Barolo, Piemonte - fødeby af én af de meste kendte vin i verden

Barolo, Piemonte – fødeby for én af de meste kendte vine i verden

Vejret i Torino i september måned kan være gavmildt, med temperaturer fra 13 til 23 grader, ideelt til tur i det historiske centrum, rig på barokke arkitektoniske skatte.

Jeg glæder mig til at høre fra rejsedeltagerne, hvordan de har oplevet min fødeby og omegn!

Har i nogle billeder af jeres tidligere rejse til Torino/Piemonte? Hvis i har lyst til at dele dem, vil jeg meget gerne publicere dem i dette blogindlæg (send dem til franco@torinochokolade.dk) 🙂

Info & booking: 

Pust Rejser