Lækker italiensk chokolade med

firmanavn eller logo

Giv gaver, der bliver husket

Hvorfor bøje sit navn i neon, når man kan skrive det i chokolade?

Få dit firmanavn eller logo på vores gaveæsker og luksuschokolade. På den måde giver du ikke bare en lille udsøgt bid af dig selv og dit firma.

Logoer "Kintek", "Malabar" og "Caffé del Teatro"

Skal julegaven være rød i år? Vi hjælper dig med at finde den farve og skrifttype, der passer bedst til dit firma, dine ansatte og forretningsforbindelser

Logo "TNT"

Få navn på firmagaven – her ovenpå boksen.

Dine kunder, medarbejdere og forretningsforbindelser vil huske dig for den gode smag, hver eneste gang de sætter tænderne i chokoladen.

Velsmagende firmagaver og julegaver i dit navn er reklame, der efterlader både giver og modtager meden skøn smag i munden.

Med vores firmagave- og julegavepakke får du:

 

 Ægte italiensk chokolade af den højeste kvalitet til engrospris
Tilpasning af dit logo/grafik på chokolader og æsker. Koster ned til 0 kr.!
Tilfredse – og lækkersultne – kunder, ansatte og forretningsforbindelser.

Luksuschokolade, der smager af gode forbindelser

Spar jer selv for julegavepanik og bestil nu: Skriv eller ring til os og få et tilbud – PLUS en lille gave: uanset om I køber julegaver eller ej, får I helt gratis en firma-rabatkode til Torino Chokolade, så I kan smage vores chokolade og forsøde (arbejds)livet for jer selv og jeres ansatte.

franco@torinochokolade.dk

+45 22 86 61 00

Vælg selv design

Torino Chokolade fås i forskellige æsker og indpakninger, og du kan sætte dit helt personlige præg på designet af dine julegaver og firmagaver.

Du kan bl.a. vælge mellem en række farver og skrifttyper. Nedenfor et par eksempler på logoer på hhv. chokolade, indpakning, æske og pergamentpapir.