Guidos far Giuseppe Gobino begynder at arbejde med kvalitetsikring i chokoladeproduktion i 1964. I 1980 overtager Guido styringen af firmaet og starter en koncentreret proces med specialisering og forskning i spisechokoladeproduktion, med prioritering af traditionelle Torino produkter som f. eks. Gianduiotto og Gianduia creme.
Guido Gobino - La Bottega
Guido Gobino - La fabbrica del cioccolato
Vinter-OL 2006 får Guido Gobino titlen “Ambassadør i Torino” sammen med 80 andre repræsentanter for erhvervslivet og kultur i Piemonte.
Vinter-OL 2006 - Torino

Blandt de mange priser, som Guido Gobino har modtaget for sin chokolade, er prisen for “Bedste praline i verden” i 2008 fra “Academy of Chocolate” i London, som han fik for hans Cremino med havsalt og ekstra jomfru olivenolie. I 2011 modtog han “Bronze Award” fra Londons Academy of Chocolate.