Copenhagen Wine & Chat Meetup gruppe holdt d. 25 maj en unik vin- og chokoladesmagning hos Il Senso vinbar (se det tidligere indlæg Vin & chokolade – fase 1).

Jeg var meget spændt på at se, hvordan deltagerne ville modtage de anbefalede vin/chokolade parringer. Vi havde lavet nogle test med Allan Lorentzen, og bagefter lavede Adam fra Il Senso flere test og kom op med de sidste parringer. Men ingen af os anede, om gæsterne ville kunne lide resultatet 😮

Chokolade program til aftenen hos Il Senso

Chokolade program til aftenen hos Il Senso

Bordet er klar til aftenen!

Bordet er klar til aftenen!

...og vinen er også klar...

…og vinen er også klar…

Billederne afslører heldigvis nogle meget tilfredse gæster, og nogle af de parringer var faktisk rigtig gode. For eksempel Chardonnay Langhe + Tris (hvid chokolade med tre hele hasselnødder), eller min favorit Brachetto d’Acqui + Gianduiotto, en meget klassisk parring som er ren forkælelse 😉

Adam er lige gået i gang med præsentationen, og de første chokolader er på vej til gæsterne munde

Adam er lige gået i gang med præsentationen, og de første chokolader er på vej til gæsternes munde

Allan med Dee og hendes veninde

Allan med Dee og hendes veninde

Det er meget svært for Carlos at give slip på chokoladerne

Det er meget svært for Carlos at give slip på chokoladerne

Min favorit parring: Brachetto d'Acqui + Håndlavet Gianduiotto af A. Giordano

Min favorit parring: Brachetto d’Acqui + Håndlavet Gianduiotto af A. Giordano

Carlos, Serena og Casper

Carlos, Serena og Casper

En stor tak til:

  • Meetup gruppens leder Warny & Serena for deres support
  • Allan for at hjælpe med at knække koden fra starten med mange gode test sammen med mig
  • Adam og Il Senso for en perfekt præsentation i deres hyggelige og varme lokaler
  • Alle gæster for den varme velkomst af aftenen og deres selskab.